» » » Microsoft Hizmet Sözleşmesini Yeniledi ( Teknoloji Haberleri )

  Microsoft şirketinin 2012 yılından beri yürürlükte olan hizmet sözleşmesi gün itibari ile yenilendi. Microsoft hizmet koşullarını kabul etmeyenlerin ürünlerini kullanmaması talebinde bulundu.



   31 Temmuz 2014 tarihinden itibaren yürürlükte olacak hizmet sözleşmesini 2012 yılında da yürürlükte olan sözleşme tarzında soru ve cevap biçiminde hazırlamış durumda.

Microsoft 2014 hizmet şartlarında dikkat çekici hizmet şartı ise 10. madde 'Garanti Yoktur' maddenin konusu aşağıdadır.

Microsoft, bağlı şirketlerimiz, kurumsal bayilerimiz, dağıtımcılarımız ve satıcılarımız olarak hizmetleri kullanımınıza yönelik hiçbir açık veya zımni garanti veya teminat vermiyor veya koşul sunmuyoruz. hizmetleri kullanımınızın sizin sorumluluğunuzda olduğunu ve hizmeti "olduğu gibi", "tüm hatalarıyla birlikte" ve "kullanıma sunulduğu haliyle" sağladığımızı anladığınızı kabul ediyoruz. mıcrosoft hizmetler aracılığıyla sağlanan bilgilerin doğruluğunu veya güncelliğini garanti etmez. yerel yasaların izin verdiği ölçüde, ticari olarak satılabilirlik, tatmin edici kalite ve belli bir amaca uygunluk, yeterli çabanın gösterilmesi ve hakların ihlal edilmemesi dahil tüm zımni garantileri kapsam dışında tutuyoruz. yerel kanunlarınıza göre belirli haklara sahip olabilirsiniz. bu sözleşmedeki hiçbir şey, geçerli oldukları takdirde söz konusu hakları etkileme amacında değildir.

Bilgisayar ve telekomünikasyon sistemlerinin hatasız olmadığını ve zaman zaman kesintilerin ortaya çıkabileceğini kabul edersiniz. hizmetlerin kesintisiz, zamanında, güvenli veya hatasız olacağını ya da veri kaybının olmayacağını garanti etmiyoruz.

Hizmet şartlarının tam metnine Microsoft Hizmet Sözleşmesini adresinden ulaşınız.

Uyarı :

Haberi Kaynak Belirterek Sitenizde Yayınlayabilirsiniz
Protected by Copyscape Duplicate Content Checker
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt